Lilla Frökens Underbara Smaker

Frökens sidoprojekt –

Jag har sedan ikeatiden funderat på vad jag skulle kunna göra med min ypperliga talang och min ofantliga kreativitet (?) gällande mat och estetik. Var sedan på väg att starta upp en liten ”vidsidanom”verksamhet där människor i behov av hjälp och stöd vid sina festligheter eller helt enkelt brist på fantasi kan få hjälp att lösa matfrågan, upplägg och allt annat som kan dyka upp som bekymmer. Här kommer det nu:

* Ska du bjuda på middag och har svårt att komma på något gott att laga?

* Vill du kanske till och med slippa arbetet?

* Vill du släppa planering, handling och utförande till någon annan?

* Svårt att komma på nåt kul till festen?

Dessa och många andra frågor har jag lösningen på. Kika in under min flik Mat & Inspiration för portfolio, bilder och annat gott!

Väl mött!

Lilla fröken Enbom [Hanna]

Behöver du mig?

0738-556666

frokenenbom@gmail.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: