Baksidan för tuttägare inom nätdejtingen och när det rinner över. Resan fortsätter…

Jahopp! Merparten av sommaren har troligtvis gått oss förbi och med det tar jag upp det här med min resa inom nätets (o)romantiska bana. Idag ska jag ta upp riskerna med att i sitt fotoalbum publicera en bild med en sedvanlig klyfta. Inget mer, inget mindre..  

Jag är inte särskilt super”välhängd” i lökregionen, inte heller så att jag har svårt att fylla den B-kupa jag ofta inhandlar. Dock verkar merparten utav den manliga skaran nätdejtare ha otroligt svårt för det här med gränsdragning över sitt tyckande om den kvinnliga förmågan att bära ett par bröst, hur de ska/borde/bör/måste kommenteras, hyllas, ratas eller dylikt. 

Jag HATAR dessutom det faktum att jag några dagar senare gjorde en beskärning av sagda bild till mindre uppenbar klyfta, och skräms av det faktum att uppenbara ”gillanden”, kommentarer och inviter minskade radikalt. Varför ska jag som kvinna, relativt stolt över min kropps bedrifter, förmågor, skönheter och skavanker behöva ändra min profil för att undkomma det här ( allt läses nerifrån och upp):

Eller det här, som fick mitt tålamod att rinna över…lite grann 😂😭

Annons
Märkt , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: