Låt mig presentera Mr ”Up front and personal”

Det här inlägget sponsras av ”Viking Cinderellas 20-30 year old guys crew” samt gonorré.se
Tyvärr är det inte censurerat så känsliga och ej byxmyndiga läsare varnas! Jag kommer under inga omständigheter ta konsekvenserna av eventuell läsning trots varningen…

Bildcollaget läses med start från bilden uppe till vänster numrerad 1 till bild nere till höger numrerad 7.
Jag säger bara… snälla hjälp!

image

Jag ville inte höra fortsättningen, men det blev en fortsättning ändå…

Jag skriver: Det känns ju onekligen som att du vill berätta fortsättningen…  

Han svarar: Känns ju inte som att du är vidare intresserad av att höra mer heller… Så varför skulle jag?
Sjukt otrevlig ton av dig, Du går ju igång på att höra men du ska verka så jävla pretto!
Varför ville du höra från första stund?  

(EH VA??)

Jag svarar (nu något frustrerad…): Hej
Om du menar att du i mitt senaste meddelande kunde läsa av min ”ton” som både otrevlig och pretentiös genom en rad så bugar jag mig djupt och ber så hemskt mycket om ursäkt.

Att du sedan kunde tolka ”surprise me” som en pepp invit till hur jag ”går igång” på mini-sexnoveller kan jag ju däremot motsäga mig rätt radikalt. Men visst, jag anar att jag troligen var ganska naiv att tro att jag mot förmodan skulle kunna få ett mail som stred mot det gamla vanliga ”tjena tjejen, gör’u?” ”fin, heting” ”dig skulle man ha mot en vägg” eller liknande (gärna från Bengan, 53 eller MRBiggest, 48). Jag trodde liksom att jag
faktiskt denna gång skulle få bli överraskad. Gissar att ”veta mer om varandra” för dig handlar om att utforska varandra likt nyfiken gul…

Så ja, min ton kanske var en smula pretentiös – om du med pretentiös menar krävande, utmanande, anspråksfull etc. För jag har kommit till den punkten i livet då jag kräver mer en en tunga och en dask på stjärten som invit. Och jag blir faktiskt hellre utmanad intellektuellt och humoristiskt (vilket var mitt försök av den krassa duschfrågan) av en kille än genom sexting med obekanta män på en dejtingsida…

Så nej, jag är varken förvånad, har gått igång eller ville höra nåt sånt inledningsvis heller. Men ber om ursäkt för mina höga förväntningar och min otrevliga ton.

Lycka till med novellerna.

Låt mig tillägga att pöjken numer är avstängd från sajten. Mehehe….

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: