Kära bloggen…

Förlåt…

För att jag har försummat dig – men det var av helt legitima orsaker

För att jag inte ens har varit inne och tittat, mer än någon enstaka gång – då jag faktiskt ångrat mig

För att jag inte delat med mig om mina tankar, ventilerat uppsatsen eller pratat festplaner via dig – nu blir det ändring

För att jag helt har gått in i mig själv istället och inte sökt tröst och kommunikation genom dig som forum

Men nu är jag nog tillbaka med ny energi!

Den senaste tiden har varit ett virrvarr av känslor, stress, ångest, glädje, förtvivlan, hopp, examenstjut, firanden och underbara höjdpunkter. På så vis hade det ju varit bra att faktiskt uppdatera sin blogg med några texter om allt, men jag liksom mötte en vägg. En betongmur skulle man kunna säga. Istället för att dra sjutton inlägg på raken nu och berätta så kör jag en hederlig lista; så här har tiden sedan den senaste blogg-posten sett ut;

  • Jag har börjat, genomfört och slutfört ett alldeles ypperligt och gediget arbete med mitt examensarbete – som faktiskt slutade med en produkt som gav VG!!
  • Firade ett fint nyår med hela klanen i Rilles (snart min) lya – en helt fenomenal trerätters bestående av halstrad, apelsinmarinerad pilgrimsmussla med hummerskum, syrad palsternacka och västerbottencrisp till förrätt. Till varmrätt en oxfilétournedous med chévrecreme, potatisbakelse med västerbotten och bacon samt portvins- och rödbetsreduktion. Den alldeles himmelska efterrätten stod Erica och Veronica för vilket var en gudomlig nutellasemifreddo som bara smääälte i munnen. Vi dansade disco med discolampa i hallen, vilket Tuvaluva tyckte var pinsamt men Max ville att vi skulle dansa hela natten om han fick välja ;)
  • Jag började arbeta på en förskola den 7 januari! Massor av intryck och nya lärdomar och har inte sovit så mycket under mitt vuxna liv som efter dessa första veckor. Att examinationen dessutom gav mig migrän och två sjukdagar känns ju sådär
  • Jag lämnade sedan in min uppsats, smått nervös och min examinator gjorde inte direkt det hela bättre genom sina luddiga formuleringar. En förklarande mailkorrespondens senare så blev jag lugnare och kunde gå rakryggad och stolt på examinationsceremonin – helt underbart fixad av våra studentfaddrar!
  • Den dagen avslutades med fina Pillan, mamma, Rickard, Julia och Becca på Erik i Forsen (sååå gott) med musselsoppa och pilgrimsmussla (igen, men var tvungen att återuppleva nyårsmat-orgasmen), hjort, massa goda tillbehör och till slut ett gäng kaffedrinkar och skratt hemma i mammas soffa.
  • Jag fick mitt betyg och är nu i akt med att skriva ut examensbevis, publicera arbetet och återkoppla till mina informanter
  • Har också fått förkylningen från hällveeetet vilket slagit ut mig i snart en vecka. Hemma från jobbet ännu tre dagar (vilken bra start!?!)

I övrigt planeras ett examensparty-baluns utan dess like – i form av bästa Roaring 20’s temat och flapper, glitter, maffia-flärd. Det kommer bli grymt!!

Boardwalk-Empire-2 Great Gatsby Carey Mulligan leo THE GREAT GATSBY

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: