Låg…

Faktiskt nästan deppig… längesen jag kände så men så är det. Pressen stiger och jag borde blockera Facebook, bloggar och alltvaddetheter för en månad eller så. Mest för att en eller två skriver om allt de hunnit, att ännu en, två eller tre intervjuer är transkriberade. Och här sitter jag vid mitt hemmasnickrade skrivbord och skriver på en metod som jag ännu inte genomfört eller har en direkt tanke på.

Och ännu inga svar från några möjliga informanter

Men ja, jag vet att det kommer ordna sig. Jag kommer också få mitt gjort. Men hade ju gärna haft lite framförhållning och inte behövt sitta i stress och panik sen med mina analyser. Gaaaah. Just give me a break!

Så -då var det ältat, lämnat och dags att ta tjuren vid hornen! Men inte idag.. nu ska jag ha kväll.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: