En finfin dag i höstlöven!

Började dagen effektivt med att skicka in såväl utvecklingsplan som reflektionsdokument kring VFUn. Fortsatte med att finlira i hemtentan och skickade sedan även där på SEND. Sen lättade det. Knöt på mig dojjorna och startade RunkePeren och stack ut med musiken på en rask en. Kalla det PW om du vill – det är väl då man går så fort så man inte skulle kunna prata med nån? Så var det och jag känner dessutom att jag kan ha gått så fort och bestämt så att jag kanske inte ens kan gå imorgon… hmm

Lite lunch och en dusch/fix senare var jag iväg med systerdotter Ida till stada. Det skulle skämmas bort förstår ni ;) Kände att det var ett tag sen. Hon har dessutom en lillebror som nu får mycket välförtjänt omtanke och då kan det väl vara skönt att få komma iväg och få lite solo-uppmärksamhet med moster (hmrrpppff, och dennes plånbok) Ha ha!

En piggelin, en kopp Rooibos och nu iväg för ännu en höjdpunkt. Ledig kväll, viiin och Grey’s med bästa Pernilla, hennes make Sebbe och fina fina Iris. Hört att det kan vankas lite småplock med. Guld ju!

Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: