Ha ha, blev jag färdig bara sådär?

Dags för universitetsstudier igen då. Fem veckor svischade ju bara förbi och den insprängda 7.5 hp kursen gällande VFU:n är så gott som klar. Då handlar det plötsligt om måsten igen. En kartläggnings/hemtentamen som förföljt mig och hojtat DU MÅSTE BÖRJA PLANERA, SKRIVA, REFLEKTERA nu ju! men har faktiskt bara fokuserat på VFU-uppgift och dess innehåll. Helhetsansvar, lite observationer och bollande av tankar med handledaren.

Mycket smått nervös satte jag mig därför i lördags med datorn. Öppnade ett worddokument och funderade på alla trådar av tankar jag hade i huvudet. HUR ska jag nu få ner allt i en kvalitativ studie – akademisk style tills på onsdag?!?

Idag; två och en halv heldag med skriv skriv, leta referenser och ordbajsande är jag plötsligt… vad jag iallafall tror är, Färdig!

Låter den vila så bedömer jag det faktumet imorgon, efter en frisk morgonpromenad, går igenom allt och kollar så alla kriterier är med.

Sen ska baske mig det sista gällande utvecklingsplanen och reflektionsdokumentet ihop och fröken Hanna tar välförtjänt LEDIGT utan minsta tanke på plugg.

Yepp! Så får det bli. Livsstilsförändring deluxe alltså – no worries!

 

34973334576447303_aVoTWg5X_f

29414203785747458_Rqwl9hQk_f 430582276_lQZyzdOY_c

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: