Regnet piskar i takt med de höstkulna vindarna…

Morgontéet är urdrucket och jag ska tillbringa de 3,5 närmsta timmarna utomhus med eleverna i Naturskolan – skogen lockar ju kanske inte lika mycket som under fredagens soliga sensommar-höst. Längtar så tills i eftermiddag då jag kan få ta en varm dusch, kura ner mig under en filt och veta att jag inte behöver förbereda några lektioner tills imorgon. Då ska jag vara bredvid och förhoppningsvis få lite observationer och material inhämtat till hemtentan som jag fortfarande knappt haft en tanke på! Min Mañana mañana filosofi börjar arta sig, men blandas faktiskt lite med en hög prestationsångest över matematikundervisning och att jag börjar inse att jag kanske inte gillade matematik fullt så mycket som det kändes att jag gjorde i våras (under mattekursen). Var tog matteglädjen vägen?

Sen var det det här med att leta lite referenslitteratur.. hehe, jaja det löser sig ju!

Dags att gå ut i pissvädret då! buuhhhrrr

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: