Mina små pluttar!

Tillbringade så en ljuvlig helg på Öland. Fick presentera mig för en två veckors litet knyte och gosa, agerade kalaskompis till en nybliven åttaåring på hans kalas och fick se fyraåriga Max cykla i räcerfart i omgivningarna. Älskar det där lugnet som infinner sig på ön och trivs i brorsans och Ericas sällskap. Blev även lite loppisbesök för kommande pyssel och en tur till sunds under Hamnens dag i Kalmar med morfar Erik som kapten.

Precis vad jag behövde i komma-iväg-och-göra-nåt och tillsammans med Rille och mamma blev det lagom aktivt och lagom avslappnat. Behövs ibland med när vi är sammanlagt 21 personer som ofta trängs, slängs, firar och donar då vi ses. God mat, nåt glas vin, en liten whiskypinne eller två och Ericas vidunderliga kalasbord med gottis förgyllde visiten. Hemgjorda ugnsbakade langos är guld i mund!

Så här bra hade vi det:

Tyvärr så fick vi på väg hem från helgen ett dystert meddelande. Lilla Kalle hade snubblat i en slänt och brutit lårbenet. Ligger nu i sträck med båda sina små ben, rakt upp i vädret och ska så förbli i 3-4 veckor. Sen väntar troligtvis rullstol ytterligare veckor och en del återhämtning. Vår lilla plutt, tänk så det kan gå…

 

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: