Mitt liv som Idol

Tillbringat förra veckan, denna och tre framöver på en grundskola i Nyköping. Detta med allt var det innebär och jag känner att jag trivs bra! Ett nytt tänk för mig med gruppindelningar och istället har lärarna undervisning i sina behörighetsämnen, eleverna ses av fler vuxna, pedagoger och resurser och en helt annan trygghet skapas därför för dem. Sen finns självklart för- och nackdelar med både ämneslärare och ”vanliga” klasslärare.

När jag då hade rastvärdskap (rastvakt) med min handledare häromdagen kom en flicka i en av de högre årskurserna fram till mig, vilket bara det är kul. Det är underbart att få knyta kontakter med de små och att tjejerna och killarna då vill komma fram själva och fråga om saker är ju grymt! Frågan, eller påståendet egentligen var då; ”Dem säger att du har varit med i Idol!” Men jaså, säger jag och fortsätter med att förklara att det var kul att höra detta om sig själv men tyvärr har jag inte det. Några frågor till om jag kan sjunga, om jag skulle vilja vara med i Idol och om jag kunde tänka mig att sjunga där och då följde. Jag sjöng aldrig på plats, men kanske någon annan gång. Tänker dock nu här efter VEM det kan ha varit som jag var så hiskeligt lik i de gångna, eller nuvarande, Idolsäsonger så detta rykte kan ha börjat spridas efter bara en vecka. Var iallafall kul att bli igenkänd och utfrågad om mitt kändisskap – vem vet liksom om eller när det kan tänkas hända igen? :)

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: