Min kreativa helg

Att få skapa. Rita, leta virke och dess dimensioner på nätet så att man sedan ska kunna orientera sig på byggmarknaden. Måtta, mäta och föreställa sig. Fälla sätena på pärlan och mäta så allt går in – självklart kommer det inte gå, men då finns ju en lösning på det med ;)

Iväg till Woody’s och får hjälp av en kille, han förstår mig inte. Men hallå? Ritningen talar ju för sig själv! Börjar dra min förklaring och visar en inspirationsbild från Pinterest. Tittar på ritningen och fuskbegreppen från konkurrerande Byggmax och får efter lite om och men, byte av personal och lite såghjälp allt jag behöver. In till butik för att leta skruv, lim och metallskena som ska hålla ihop spånskivan som jag fick såga itu för min lilla bils skull.

Hem och lämnar av, snabblunch och sen iväg till tygaffär för att reka priser och färgalternativ. Åker vidare till Blomsterlandet för örtinköp och njuter än mer av vår och dess  underbara tecken.

Börjar bygga men tröttnar snart på att handskruva, lägger ut några balkonggolvsplattor och känner mig snart nöjd över mitt dagsverke. Ett glas vin och somnar gott till Mission impossible 3 i soffan. Mätt och belåten på denna första riktiga vårdag, då min kreativitet flödar och inspirationen likaså :-D

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: