Not even defeat will destroy me!

 

Så kom det – mitt första U på universitetet. Lärarna höll sin sedvanliga statistik och underkände 32 stycken av 88 (brukar vara cirka 40% som kör) och däribland fanns lilla fröken. Kommer inte få reda på exakt vad som måste kompletteras/ändras förrän imorgon. Igår grämde det mig, imorse när jag såg det svart på vitt på Ladok så kändes det – men nu har jag bestämt att det inte ska få hindra mig mer, utan bara göra mig bättre och mer BADASS än vanligt. Den ”nya” kartläggningen ska bli så bra så examinatorerna ska undra vad som hände och vad de gjort för fel i bedömningen.

Nu har jag ju dessutom chans på ett VG igen – krävs bara en hel del slakt av innehållet först :)

287597126176478897_0XVJb31X_c

PS. Jag är inte bitter, men det är ju bara så förbannat krävande, tidsförödande och otroligt TRÅKIGT att tid i denna kursen nu måste gå för att ta upp nåt jag hade släppt…

Annons
Märkt , , , ,

En tanke på “Not even defeat will destroy me!

  1. Caroline Waddell skriver:

    Förstår! Jobbigt! Men rätt inställning! Bit ihop och kör på! You can do it xxx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: