Lyckan över att det är regn som faller och inte snö

Är inne i april, mitten, och våren… börjar vara på väg. På väg, ja, lite smått negativt säger jag så eftersom jag väntat och väntat sedan typ mitt senaste  inlägg i slutet av februari på vårens ankomst. Det verkade vara jinxen efter mitt infall att åka till värmen i januari. Som om vädergudarna sitter däruppe och säger  ”ha ha trodde du ja! då får du inte vår förrän det borde bli sommar. Sommaren kanske du kan få lite av men den där vackra färggranna hösten du älskar – den tar vi också bort”. Bloggtorkan kan jag inte förklara på annat sätt än omotivation, brist på ord och skrivtorka. Men hoppas på att det mesta (inklusive vädret) kan vända nu. Idag regnade det istället för snöade, sommardäcken är på och knopparna brister. Har börjat nysa också – så nåt är väl på väg att hända.

Snälla?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: