En sista fredagskväll i februari…

…halvligger  jag faktiskt på sängen med kung Winnerbäck i högtalarna. Håret är fortfarande fuktigt efter ett varmt bad och det lyser mjukt från fönsterlampan. Har tillbringat dagen med kurslitteraturen om barns tidiga skrivutveckling och i huvudet snurrar en massa projekt som vill genomföras. Känns bara som att tiden och prioriteringarna som vanligt inte stämmer och faller på plats.

Ser fram emot en lugn kväll i soffan med ett glas Morberg eller Ramón, nostalgimat i form av fylld franska och tyvärr utan sällskapet av Herr Luuk och Herr Lindstöm i På Spåret. Vad ska nu förgylla fredagskvällen? Bara ett helt vanligt lugn kanske…

117867715217735105_1VZCc0rh_bbildfrånpinterest

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: