Omotiverabruari

Försök säga det fem gånger på raken! Denna månad.. då alla föräldrar vabbar som mest, alla småttingar snörvlar och snorar ner och snön FORTFARANDE gör sig påmind utanför fönstret. Ja, nu säger alla att ”jamendetärjusåvackert” och ”åh,mendetblirjuljusare” för att inte tala om ”detblirjusåkulförbarnenpålsportlovet”.  MEN, då ber jag om att få inflika med att det har varit grått åtminstone 9 av de tio senaste dagarna, det blir ljusare ändå efter vintersolståndet och jag har inte sett en enda unge ute och lekt på hela veckan!

Ge mig vår, grönska och så mycket motivation att de räcker och blir över – Nu!

IMAG0113

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: