En månad ( ochlitetill) senare!

Det är långt över en månad sen jag tog mig den värdefulla tiden att slå mig ned med laptopen i knät och bara skriva. En månad fylld av sol och bad, igentagning av missade skolmoment på grund av sol och bad (så värt det!) och ny kursstart med allt vad det innebär. En månad med skratt, väldigt lite gråt, mycket umgänge med de man älskar samt lite ensamhet och en hel massa skolångest.

Eller ja, alltså kursen är intressant, men hade ju fortsatt gärna haft lite mer eld i baken och engagemang över läsningen – som denna gång innehåller sisådär 15-20 böcker facklitteratur om läsning och skrivning. Att böckerna till majoriteten även handlar om den tidiga språkutvecklingen i förskolan gör det också mycket intressant men kanske inte fullt så relevant för mig som ska undervisa i den senare biten. Om jag ska se det positivt så vet jag ju i framtiden vad hem och förskola har gjort fel om inte läs- och skrivutvecklingen går som planerat i min klass ;-)

Jag ska fortsätta min läsning, med kaffet i handen och har också storslagna planer på att snarast få fart på mina fritidsaktiviteter. Dessa har senaste månaden mest handlat om att sova, sova och sova och får ändå inte min energi att skjuta i höjden. Så, sånt som får mig att leva: pyssel, skapande, bakning, träning, promenader och aktivitet är att önska och vilja framöver. Mer skrivande här (och akademiskt) och så ska jag ju självklart dela med mig av mina upplevelser på Anfi del Mar på Gran Canaria.

Ja… jag längtar tillbaka. Rejält!

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: