Sista pluggdagen för i år!

Så har jag då skickat in årets sista paper och skickat alla mina tankar om stamceller till resten utav gruppen. Bestämde mig för att det får räcka så länge så jag hinner slappna av ordentligt och förbereda det som komma skall innan vi åker utomländers om föga 6 dagar!

Ett år gick fruktansvärt fort! Har inte hunnit med ens hälften av vad jag tänkt och att snart resan som jag sett fram emot sedan 22 januari är här är helt sinnesjukt. Skolan har gått ypperligt bra. Min livsstilsförändring gick väl smått åt pipsvängen. Men det är ju faktiskt bara så att ta nya tag, närsomhelst och få ordning på allt ändå. Bara för att det ena dagen inte går som man tänkt är ju inte hela veckan förstörd – och promenaden, träningspasset, den sundare maten och hälsosammare liv är ju bara ett litet, litet steg åt andra hållet. Inte så svart och vitt. En kanelbulle har inte förstört hela dagen utan kan istället sporra till hårdare arbete om en timma, en natt eller en dag. Och att tänka att måndagar löser alla problem är bara skitsnack! Var nöjd med att du NJÖT av den där bullen och gå en extra runda hem istället då… lek i snön med barnen, ta de tre trapporna upp istället för hissen eller tänk helt enkelt att livet går vidare ändå. Det är dem 4 efterföljande ÅNGESTBULLARNA som stjälper…

Ja, det där var min pepp inför det nya året. Det som ska börja redan idag med ett träningspass och en grundläggande solning på solarieöarna. Imorrn kanske den fortsätter med en långpromenad i ett efterlängtat solväder (som synes verkar lååångt borta) eller lite zumba i köket. Vad jag dock vet, är att jag inte ska plugga mer i år – sådetså!!

217439488228489910_Nks83OVm_f 27866091413842281_J6I6pcFJ_b430582276_lQZyzdOY_c

Yepp, det är dags!

Pepp- talk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: