Mellandagar, julafton eller pluggdagar

Har inte sett mycket skillnad på dagarna i år faktiskt. Både mamma och Rille jobbade mest hela julafton och solo som jag var satt jag faktiskt med ett paper mellan 11 och 15. Gjorde mig inget och den tomma lägenheten gav precis rätt atmosfär för lite ”kroppen som verktyg” och ordbajsande. Idag ska jag fortsätta att sammanställa texten och förhoppningsvis skicka in den så jag kan checka av ännu en sak på listan.

Känns onekligen konstigt att skicka in något 20 dagar innan inlämningsdag, men ska man till solen så ska man. Missar dock seminariet, som också kan vävas in i texten, men hoppas att det blir ett gott resultat ändå. En svag aning om att jag ”missat nått” eller glömt någon del i texten svävar över mig – men genom att ha den startad, gjord och inskickad kanske jag kan släppa det mesta när jag är utomländers och bara behöver komplettera med något när jag är hemmavid igen. Hoppas hoppas.

Så, bara att fortsätta, sen ska det skrivas ”måste inhandlas”-listor till morgondagens stadstur. En liten promenad och en fusksolning vore got med, och ett träningspass. Puh! Bäst att sätta igång!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: