En omgång om kroppsfunktioner i TP, någon?

Man måste ju bara älska lärare som rättar tentor på en eftermiddag och lägger ut resultatet över en natt. Resultatet är inne och även HT12 är avklarad. Så gött!! Med detta vill jag säga Dugga –> CHECK! och jag tar jullov på riktigt. Det där att jag ska researcha lite genteknik och skriva ett paper om ”kroppen som verktyg” tar jag som en liten fis i pluggrymden och planerar in när familj och vänner ändå är upptagna med sitt.

Igår passade vi på att avslutningsmysa med gruppen efter duggan. Först sammanställning av lathund med saffranskaka och glögg, sen sen lunch på Enoteket, en restaurang vid Bomull med urskön atmosfär! Lyxade till det med rödvinslunch, pestobakad torsk och vitvinssås. Otroligt trevligt! Efter en torrlagd shoppingtur i trångt Norrköping tog jag sen den sista skoltågresan hem för terminen och avslutade kvällen med ännu ett glas rött och mammas himmelska Calzone.

Mums! Men tyvärr lite för långt varmhållen & torr..

Mums! Men tyvärr lite för långt varmhållen & torr..

Fina Fia, Rana och Helen

Fina Fia, Rana och Helen

Karro och Maria Therese

Karro och Maria Therese

Tågresa

Tågresa

Med det lutar jag mig tillbaka, ser på missade avsnittet av Grey´s och planerar resten av dagen med välbefinnande i kroppen :)

 

Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: