När allt ändå faller på plats – efter bloggtorkan

Efter en välförtjänt paus och en inte , av mig, uppskattad bloggtorka är jag tillbaka med skrivarlusta och välvilja. Tiden har, sedvanligt gått åt till att plugga och fortsätter så i och med att en dugga (enklare tenta) över ALLT vi hittills läst i kropp-kursen är i antågande. Har också haft spontanbesök av Karlskogaborna, lekt mamma med m&m på besök, haft en mycket givande VFU och börjat räkna ned till resan –> endast 20 korta dagar kvar!

På tal om VFU fick jag precis besked om bedömningen av den rapport som ligger till grund för om jag är godkänd eller inte. Började nästan gråta över orden. Lägg till orden från min handledare så börjar det faktiskt kännas som att allt faller på plats! Kan det vara så?

Om man nu får vara så osvensk och skryta lite ;) Här kommer bedömningen:

Godkänd
Kommentar

 

Hej Hanna

Nu har jag läst din GTLU-rapport och i den fanns det som efterfrågades. Du tänker och reflekterar kring din VFU och har gjort mycket av den tiden. Du har ett utvecklat pedagogiskt tänk – du funderar mycket på din undervisning,varierar och ämnesintegrerar och kopplar till styrdokumenten och didaktiskt litteratur. Du är kreativ – jag tänker bl a på de små häftena som du gjort till eleverna – så fina!

Einar och ärtpåsen är också exempel på fantasi och att fånga elevernas nyfikenhet. Du visar på en genomarbetad planering av temat och det är ju roligt att ha en handledare som låter en ta ut svängarna. Du är nu godkänd på denna del av kursen. Jag önskar dig all lycka till i din framtida lärargärning! Och ett fint jullov….

Hälsningar

Mona

 

Och nu har även din handledarrespons kommit och blivit registrerad / A-L

 

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: