tandläkarväder…och nyponbuskar nyponbuskar

…finns inga länge för jag tror de har ruttnat i all gråhet och tristess nuförtiden. Igår var det sol, men så kallblåst och rått att jag inte vågade sätta näsan utanför dörren ens för en stund. Inte för att jag hann heller. Istället ska det läsas nästan 600 sidor kropp och knopp i en sjuksyrrabok och anteckningar från föreläsningar som ilas igenom. Skrivits stödanteckningar angående första temat och ”bara” tre kvar. Tre som känns än mer omfattande och svårbegripliga.

Vi (läs jag och Fia), har dock bestämt och slagit fasta på att vi SKA fixa detta också. Vi ska stötta och nöta och skriva och skriva om tills epitelceller, miceller, proteinabsorption och koenzym sitter lika hårt som lärandeteorier, Vygotskij och lärarens objekt. Hade bara ingen aning om att lärarens objekt skulle innebära en möjlighet att hoppa in som undersköterska inom vården om lärarjobben blir knappa. Kanske skulle undersköterskorna läsa lite om pedagogik så kan vi ju kombinera tjänsterna och effektivisera kommunerna ytterligare? Fatta! Undersyster-lärare, eller lärarsköterska!?
Shit vad pengar de kan tjäna på oss då ;-)

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: