We nailed it!

Igår hade vi så våra presentationer för uppgift 1 och 4 och de sista momenten för kursen mark och vatten. Hur det gick? Vi satte huvudet på spiken såklart! Vad annars?
En medryckande och bitvis överambitiös men så populär redovisning av handledningens delar och godkända med bravur. Klas var imponerad av vår redovisning och var helt enkelt tvungen att pröva oss på innehåll som vi inte ens tagit upp i vår text. Jahaja, så det blev ju rättvist ;)

Men nöjd som tusan tar jag mig vidare mot nästa utmaning; Kroppen och kroppsfunktioner. Nu ska vi helt plötsligt bli sjuksyrror och lära oss allt vad kroppen gör på minsta cellnivå. He he, ska bli ytterst spännande!

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: