Be so good they can’t ignore you

BAAAAM! Vaknade och kollade instinktivt liu-mailen för att se att Johanna – vår handledningsexaminator hade svarat med en återkoppling. Med lite skakigt självförtroende gick jag så in på mailen och öppnade dokumentet…. Bra kritik på ännu bättre kritik och en avslutande bedömning:

Bedömning

Ett mycket väl genomfört arbete! Genomtänkt med tydlig struktur, mål kopplade till Lgr 11, centrala begrepp och relevant faktainnehåll. Ni presenterar ett varierande arbetssätt med väl utvalda experiment och studiebesök som tillsammans bildar en helhet för eleverna. Ambitiöst och trevligt skriven, mycket bra jobbat! Arbetet är godkänt!

 

Ser fram emot redovisningen och att få vara med om en mini-integration!

Hälsningar

Johanna

Det är inte för intet man tillhör grupp A ;-)

from pinterest by Jessica Wall via molly pickering

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: