Å så studsade jag ut på en promenad!

Känner att jag är på G – om det inte hade varit för stela avdomnade (?!) anklar som endast släppte mot slutet av min taggade promenix. Glädjen över en fenomenalt mottagen lärarhandledning gav mig den energi som krävdes för att ta mig ut igen, efter mitt nederlag igår och ännu värre fotarbete… Tror det är en kombo av dåligt vatten- och näringsintag samt dålig ”rask-promenadstatistik” senaste tiden.

Ut kom jag iallafall och skam den som ger sig. RunKeeper visar tre sträckor på totalt kring 5 km och med 411 kalorier bort. En fullgod start och jag är nöjd!

Fortsätter dagen med storstädning (får ju finbesök av norrbaggen, hans kone och dotra imorrn) alltså syrran och hennes norske man.. Dessutom lite pyssel och avslutar med Zuuummbaa ikväll 18.15. Så får det bli, spiken slås in!

Ett par paket väntas också med posten… mehehe. Är så kul med nätshopping att jag nu får hålla hårt i tyglarna! Ska ju för tusan utomlands snart. Börjar bli full tid för nedräkning. Den startar på lördag då – helt och fullt redo!

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: