När allt mojnar och livet får helhet igen..

Efter mitt nära sammanbrott i tisdags är nu gruppen hel igen. Diverse kommunikationsproblem har retts ut, var ju bara uttröttade små tjejer som satt och sa samma sak på olik sätt. Svårt att på bara några veckor och med första stora gruppuppgiften framför sig, få tid att lära känna varandras viljor och arbetssätt. Jag hade ändå jätteskoj när vi sammanställde våra resultat i fredags och efter en liten koll igår var vår otroligt fina lärarhandledning också inskickad och mottagen. Trots ett bortfall på en sollapande och bortrest, en höggravid och förvärkande, en nattjobbande och en med andra jobbiga orsaker fick vi ihop 36 sidor nästan redo för lektion.se!

Sen, som sagt – trötta, slutkörda och redo för lov. Vet ni att man inte får lov på universitetet? Nej, minsann. Sista seminarierna på fredag fram till 17 och sen startar nästa kurs på måndag klockan 10. Då ska vi också ha läst in oss lite på litteraturen och ha lite bakgrund om kropp och kroppsfunktioner.

Uppgifterna blev alltså finfina, så när på en liten småsak om utvärdering som vi nu kommit på att vi råkat glömma bort i periferin. Lätt ordnat. Lätt fixat. Vi har alla gjort vårt allra bästa :)

Imorrn gör jag det sista till presentationerna på fredag, sen tar jag lite välförtjänt lov. Ska pyssla, fixa och njuta av lugnet. Så ska jag få igång  mina rutiner gällande TRÄNINGEN!

från Strong – Spirit via Jessica Wall på Pinterest

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: