Laddar inför pysselfyllda dagar!

Har så många projekt i min pyssel- och projektbok nu att det är full tid att börja checka av dem. Ska bli skrivbord, sänggavel, lunchpåse och massa annat sköj om bara budgeten tillåter. Efter diverse datorkrångel och vidare har jag nämligen beslutat och slagit slag i saken och skaffat ännu en teknisk pryl till hushållet i form av en iPad som dyker upp i dagarna. Resten av pengarna läggs i bilbuffert då avgassystemet snart läcker och ”kommer få folk på stan att vända sig om och titta på mig” som Sören på Peugeot sa efter servicen för några veckor sen. Dessutom hamnar lite stålars i reskassan eftersom det bara är 10, alltså 10 veckor kvar till Gran Canaria-resan i januari!

Grunden till mina pysselgalna infall är ju iallafall min egen kreativitet i kombination med Pinterest-mani deluxe. Där kan jag fastna i matlagnings-, bakning-, heminredning-, dekorations-, frisyr-, allmänna tipstankar med mera, med mera. Dessutom blir mina projekt mer detaljerade och mer omfattande för varje titt :-O (ooops!)

Mer info kommer framöver, inklusive de färdiga resultaten (förhoppningsvis…) ;-)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: