När fröken känner sig i fas!

Äntligen!

Har nött och nött, helgen i ända och tror att jag äntligen är i fas. Läst som en bokmal, reflekterat och satt lappar, renskrivit tankar och fått modellen över jordens ålder i kronologisk pränt. Jag har sammanställt tankar kring en bok och är redo för litteraturseminariet (tänkte visst skriva ”för att seminera”..eh!). Jag har fått ner mina otroligt diffusa tankar om uppgift hit och uppgift dit till gruppsamarbetet.

Skrivit ut. Skrivit in. Har First Aid Kit biljetterna redo (yeeyy) och det som ska packas inför skoldagen i honnörsläge på 160-sängen.

Nu ska jag därför ta lite helg, senare ett ljuvligt bad och känna in rummet. Sen nån gång framåt småtimmarna kanske jag är redo att läsa om sjötyper som tidsfördriv. Men först efter min Speedladder-promenad i den krispiga höstluften!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: