Veckans små finheter :)

Att få vakna upp till en solig höstdag och krispigt härlig frisk höstluft. Att få överösa en värdefull kvinna med kärlek, blomster, presenter och fikastunder. Moster och mormor tittade förbi, mammas fina  jobbtjejer likaså. Dagen efter min tur men absolut inga krusiduller. Råkade försäga mig när en tjej i klassen frågade hur gammal/ung jag är och helt plötsligt stod 23 små gryn och sjöng Happy Birthday för mig. Det är absolut ingen stor grej för mig, med födelsedagar, och det som betyder mest för mig är inga gåvor eller nån högtidlig uppvaktning. Jag vill hellre att mina nära och kära finns omkring mig. Att vi ses ofta och mycket och hittar på saker ihop. Men visst var det urmysigt med fina elevernas sjönsång :)

Givande praktikdagar, mycket lärt och många djupa och mindre djupa konversationer med handledaren – jordnära och härlig!

Regn, sol och ännu mera regn. Hösten är här på riktigt och trädens löv är nästan eldfyllda till sin nyans. En fredagseftermiddag med finplanering av lektionerna till imorgon och sedan ett glas vin och mammsens Calzone. Lördagen i pysslets tecken, en sjal färdigställdes och Rickard satt mittemot och filmade in sin Iphone 5 skärm med helikopterplast. Efter det ett långt välvårdande bad med skum, ansiktsmask, scrub, babyolja på huden och arganolja i håret.

Att sedan förflytta sin nybadade, små-soff-vilade kropp till en ombäddad säng, frasiga rena lakan och sköljmedelsdoft var som grädden på moset. Sov som en prinsessa inatt! Hoppas på detsamma även denna natt.. och skrämmer bort förkylning och feber med ett snus och ett gny från bästa huvudkudden :)

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: