Allmänt taskig tajming..

Sitter i soffan med tofflor och luvtröja och huttrar ikapp med huvudvärken… Känner att det jag känner nu borde ha brutit ut redan i fredags så jag kanske hade blivit av med skiten tills imorgon. Har som sagt helhetsansvar på praktiken måndag, tisdag och en utvärderande lektion på onsdag. Spikat och klart – och helt klart dumt att dra på sig en förkylning nu!

Biter ihop och anser att med värktabletter och echinagard bör jag klara av det mesta och får väl isåfall ligga däckad på kvällar och nästa helg.. men då borde jag verkligen läsa ikapp litteratur och skriva rapporter och stödord inför grupparbeten framöver. ILLA!

Ska man verkligen behöva få dåligt samvete om man inte mår bra? Bli stressad?

Hmm…

will I look like Homer tomorrow evening?

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: