Söndag, Sunday, Dimanche

En frukost till Nyhetsmorgon Söndag, Hypnotisören och bloggprinsessor som Molly Sandén och Dotter Montazami. Man ska tydligen blogga 5 gånger om dagen om helt ointressanta saker för att få och behålla läsare. Kvantitet före kvalitet. Senaste tiden kan jag ju då säga att jag sitter i skiten på den fronten.

Men vad gör det när jag mer strävar efter den andra modellen – kvalitet (trots att det kanske inte alltid stämmer….) före kvantitet. Och återigen lovar jag att bättra mig. Idag ska jag skriva mer, men först efter en måste-tur till stan.

På återseende!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: