Jagar duktighetspoäng!

Har pluggat minst tre timmar, på en lördag! Skrivit rent föreläsningsanteckningar och tänkt igenom lite små tankar inför det jag ska skriva ihop till reflektionsdokumentet imorrn. På måndag ska nämligen gruppens första dokument skrivas och skickas in och vi fortsätter sedan snabbt på tisdag med det andra. När man är själv hemma och inte har några direkta planer spelar det liksom ingen roll om tiden spenderas segandes i en säng eller soffa eller framför datorn. Lite förkylningssymtom så den efterlängtade träningen fick vänta – men efter en promenad kunde jag effektivisera mig.

Men nu har det börjat mörkna, spellistan är slut och magen börjar längta efter mat. Så jag startar myslistan på Spotify – tänder en massa ljus och tar mig ett väl värt glas vin. Törstar dock efter rött men det finns inget sådant hemma.

Det är höst. Och regnet öser ned utanför. Från Cumulusnimbus-molnen som ligger som ett täcke över stan. Lärt mig nåt hade jag tydligen också, tur det!

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: