De rörde Patty Smith till tårar..

…gav mig gåshud redan första lyssningen från ett youtubeklipp för åratal sedan. Kylegatan, min första dator och ett klipp från något UR program eller liknande. Två underbarns-systrar från Sverige som skulle ta världen med storm och första låten, den jag hörde där i vardagsrummet var ”you’re not coming home tonight”. Beställde genast EP:n från CDon och hem kom ett mästerverk och bättre skulle det bli!

Senaste året har Lions roar- skivan gått het på min Spotify och nu, nu ska jag äntligen förgylla oktobermörkret med en konsert på Cirkus med äldsta systern Veronica, hennes Gustav och First Aid Kit!

Känner du inte till kommer här ”Emmylou” från deras besök på Skavlan – ger mig rysningar och säkerligen kommer spelningen göra detsamma. Jag är taggad och beredd. Hösthändelserna bara tornar upp sig framför mig. And I like it!

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: