Bloggkrampande fröken?

Må så vara, men nu är jag här igen… Känns som en ”en gång i veckan-procedur” numer men ska absolut försöka bättra mig. Nu kände jag dock hur konstigt det kändes att lova något till någon som jag vet läser men å andra sidan inte vet vem det är. Min kännedom att syskon, mamma och övrig familj, släkt och vänner läser någorlunda frekvent är ju fastställd, men vem är du anonyma filur? Du som läser i såväl USA, Kanada som Danmark? Vad ska jag skriva mer eller mindre om? Ska jag skriva överhuvudtaget?

Så skriv gärna någon rad, ge mig inspiration, tänd åter min blogglöd så jag kan ORKA prioritera det som faktiskt skänker mig lite lugn i vardagen. För jag gillar ju detta, men när jag inte ens finner tid och ork till plugget/träningen/matskaparlusten/sy-andet/umgänge med vänner och familj med mera med mera… ja då hamnar liksom bloggen lite vid slutet i ledet. Tyvärr…

Gimme that inspo! Please!

Translation

Little Miss’ first real blog-writing cramp?

It may be the fact, since I’m writing just once a week – finding it hard to make blogging a priority in every day life. I have a hard time scheduling studies, training, family and friends, food-creativity, sewing and so on. I know, by comments here and on Facebook, that some of my near family, relatives, friends and acquainted are kind enough to read my words – but when I make the promise that I will make more effort to write i wonder, who are you other little ”sly dog”? It’s quite strange to write and know that in the States, Canada, Denmark and other places there is someone who takes the time to read the blog of little me!
So, just for the fun of it i ask you to write something, let me know what you would like to read about – should I stop writing about something, or maybe write more? Give me som inspiration, some writers-glow so I can continue with my everyday-joy –> to write, ventilate my life and motivate my nice things that makes life worth living and struggle for.

And if YOU are a continous reader in another country – in translations something I should consider? And is there an application for it? Or do you know the beautiful (?) language: swedish? Be anonymous or not, your choice ;)

Tack för hjälpen
Thank U!
Självklart får du skriva anonymt om du så vill! Man kan ju få inblick i personlighet och annat härligt ändå, eller hur? ;)

/Little Miss Onebar

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: