Konsten att gå ned för Sveriges längsta backe…

Det skedde i lördags i Huskvarna. Kusinen Johnny och frugan fyllde sammanlagt 100 år och hade bjudit till kalas och fest på en och samma gång på vad som skulle bli den högsta nedstigningen i promenadväg – i hela mitt liv. IKHP-stugan ligger på toppen av Huskvarnas höjd och vägen upp i bil gick segare än segast på 2:a växeln. Promenaden ned fortare än fortast på ettans och med ett antal whiskys innanför klänningen (alltså i kärlen..)

Men ack så trevligt och nostalgiskt! Med ett tema som sträckte sig från 60-talet till 10-talet och passande mat, dryck och attiraljer. Jag i en utstyrsel som kanske passade som handsken om man ser till slutet på decenniet ’60 och med en vinnarskalle som till sin besvikelse fick nöja sig med tredje medaljen på pallen.

Inga sovmornar så vitt ögat kunde se på hela helgen och lite småshopping senare så var vi till slut hemma i Nypan igen. En fallhöjd på föga 4 meter på första våningen och en säng som användes kvickare än kvickast. Så kunde en andra skolvecka starta. Med tandpetare i ögonen och en träningsvärk i anklar, lår och core som hette duga! :)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: