I have joined the dark side yet again! for*new*beginnings

Ibland krävs lite draghjälp för att få igång rutiner som man vill och vet att man mår så bra av. Igår kom den i form av kusin Pernilla och hennes Iris, en lagom men ändå skön och något svettig promenad på Arnös små vägar och en gemensam liten frukost hos pinglorna på Herrhagsvägen. Kicken av detta gjorde så att jag efteråt sköt upp lilla duschen till efter ett om ännu svettigare afropass. Motion gånger två och precis den nystart jag behövde efter sommaren!

I väntan på sällskapet, i det vackra vädret!

Sen slutade ju inte resan där. Ett samtal till en av stadens frisörer senare och make-overn var ett faktum. Hojade in till salongen (motion gånger tre!) och jag hittade återigen mörkret likt bästa sith-perspektiv i en Starwarsfilm. Brunett alltså, för vi har ju roligare! Faktiskt ;)

The darker side of me

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: