Sommarminnen anno ’12 del I

Torsdagen den 26 juli blev det då dags att återuppleva en kväll på norra Öland och Lammet & Grisen. Ni som inte hört talas om denna gudagåva för grillälskare, är detta en stor taverna-liknande byggnad med långbänkar och bord, uppdukad buffé av tillbehör och helstekt lamm och gris av finfin kvalité. Man börjar med att hämta dryck, sen kalla tillbehör på tallrik 1 och kött och varma tillbehör på tallrik två. Välj vad du vill från kreaturen; det du gillar bäst ur minnet, testa nåt nytt, ta det som kocken rekommenderar eller stå över… det sista är dock inget alternativ! Ät bara massor!

Favoriten blev lammrostbiff, lammracks, lammfilé samt karrén. Smälte liksom i munhålan.

Bilder? Javisst! Få men ack så härliga::

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: