*Pheuw Pheuw* Livet på islandland del 1

Öland innebar ju såklart också mys och häng med mina två M&M:s Max och Melvin. Melvin som snart börjar ETTAN! och Max som trivs gott med sina lasersvärd och Star Wars samt nycklar, gärna alla nycklar som finns. Vi badade pool, sparkade coola höjdisar med fotbollen och myste framför filmer i schäslongerna. Snart kom också kusinerna och vi shoppade alla skor som fanns i stada och njöt på Krusenstiernska gårdens underbara trädgård. En dag på stranden satt inte heller fel, en dag som sedan avslutades i Borgholm med mysiga inredningsbutiker, glass och Pappa Blå.

Ölandslivet som det ska vara!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: