P..A…T…Y..vad blir det?? PATY!!

Rubriken är som många vet hämtad från Ericas möhippa då vi skulle in till staden för att skaka rumpa. Hur man då stavar Party skulle Erica göra oss eniga om och den har hängt med sedan dess. Ölandslivet fortsatte med småljumma sommarkvällar och regniga dagar. De kvällarna som det ändå sprack upp och blev någorlunda varma tillbringades på altanen under den nybyggda pergolan med drinkar, öl och gott sällskap. Mynta var den hemliga ingrediensen och såväl daiquiris som hallonmojitos och sedvanliga mojitos inmundigades till myggens surrande. Mer jordgubbar måste köpas och frysen fylldes till det ankommande poolpatyt.

Först nu, i mitten av juli började sommarkänslorna infinna sig…men det skulle bli bättre, såklart!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: