On’a da island – In’a da sun!

Juli blev alltså Ölandsmånaden i år. Lagom många jobbdagar på ikea:t men alltför mycket regn och alldeles för många stängningar…äsch! Det gick iallafall fort och tyvärr gjorde vistelsen hos kära lilla familjen Linder det med. Ikeasommar innebär rekord, mycket kunder och även lite gnäll. Tyvärr kan jag väl tycka, som visades i nåt inlägg att just ikeas restaurangbesökare kan vara något snåla och griniga då och då. Sen finns ju även pärlorna, de som ser hur vi alla sliter och nöter dag ut och dag in och tacksamt tar emot vår service med ett leende. Det är dem jag jobbar för!

Men att familjen X från ort  Y lyckas lära sina barn hur man tar vatten ut kranen innan kassan för att sedan dricka ur och luska till sig 10kr läsken till sina 19 kronors-köttbullar kan jag bara inte med! Då åker polisHanna fram och visar pekpinnen. Vad blir sedan nästa steg? Okej att stjäla en cykel på stan eller råna en värdetransport senare i livet? Dåligt föredöme!

För att ni ska få smaka på Ölanskänslan bjuder jag nu på denna. Såhär är det nämligen! Chill, avslappning och sol i sinnet trots 22 mm regn!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: