Hem ljuva hem!

Ligger hemma i MIN säng och funderar över morgondagens sista jobbpass för säsongen. I stan rör det säkert på sig, i en stuga en bit bort gästar modern väninnan och på en färja i Östersjön roar sig lillebror med sina grabbkompisar.
Jag är hemma och trivs med det. Trots fet, 6 cm i diameters spindel i trappuppgången och ett måste imorrn som ju faktiskt blir det sista.
Förresten ledsen för mitt bortfall i uppdaterad blogg under vistelsen på Öland. Men det kommer info framöver, jag lovar.
Eller, så ledsen är jag ju inte… det betydde ju bara att jag varit så upptagen med annat kul under tiden. Eller helt enkelt att jag tog mig ett väl värt sommarlov lite på skrivandets bekostnad!

Nu är jag dock tillbaka, stark och i min egen säng :)

Annons
Märkt

En tanke på “Hem ljuva hem!

  1. Vicky skriver:

    Tack Hanna! :) Jo det går flyg ganska billigt och snabbt men närmsta är från arlanda så visst blir det lite krångel! Det är inte helt lätt, jag som är van vid att ha allting planerat och alltid veta vad som händer… men som sagt, en dag i taget! Det blir säkert jobbigt men det känns väldigt mycket värt det :) kram på dig, snart ses vi igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: