Midsommaren kom och gick

…tillbringades med en snart blivande pensionär på ett jobb och till slut kände jag mig som en urvriden trasa. Som Askungen innan hon fick en skinande glassko och en pumpa till vagn. ”det här och det där måste göras, sen det där” vilket jag ju faktiskt visste. Sen försvann hon… JAHA! Skulle jag göra allt detta medan du gick och fyllde på en skål flingor, endast? Så var det med det. Känner att jag, på en arbetsplats som denna snart är inne i mina gamla fotspår med för mycket på axlarna och inte ett dugg extra till övers. Ska ha en massa idéer som jag inte får något för tillbaka och att gå hem och vara slut, men utan vare sig beröm eller tack känns sådär…och utan information om resten.

Nej, detta var inte en midsommar för mig. Den ska spenderas som sig bör med blommor i håret, en sommarklänning med bara ben. Med lekar och bus. Dans runt stången och sill. Nubben till. Första ölen knäcks mellan frukost och lunch. Inga power-naps accepterade. Kalla bad och grill till middag. Karaoke på en pub och skaka rumpa hela natten. Somna till fågelkvitter och en sol som går upp innan den gått ned, i hängmattan med sommarbrisen mot kinderna. Sedan köttbullemacka och en liten hutt till kaffet för att vakna. Och en promenad nedåt vattnet i goda vänners och familjens sällskap.

Midsommar 2007, två bröder och jag. Och gitarrerna i högsta hugg :)

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: