Iris är grekiska och betyder regnbåge

och den sötaste lilla tösen i en Kiss-t-shirt! I en och en halv timma innan tvättstuga och pack-kaos på Herrhagsvägen fick jag skåda detta under i tisdags. Som solen i det vackraste sommarregn – brytandes strålarna i alla magiska färger. En nätt liten skönhet som sov sött i min famn trots störande sniffningar och nosande från en 27 -årig näsa. En kaffe, mangomuffin och några presenter senare skiljdes vi åt för en månad. Men vi ses igen i augusti! Och dessutom har jag ju blivit lovad fotouppdateringar, det blir fint det :)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: