Ett smått negativt inlägg

Bra med en varning va? Så att man vet vad man ska få utstå i några rader framöver. Sitter och arbetar av tiden fram till ett andra jobbmöte för veckan – denna gång en genomgång med Anticimex angående hygien och liknande i köket på hotellet. Jag har gjort detta förr, samt jobbat fem år på Ikea som har betydligt högre krav än många ställen (inklusive min nuvarande arbetsplats) gällande egenkontroller, tillsyn och vidare. Känns därmed lite tradigt,men säkert bra med lite upprepning.

En timma – förhoppningsvis betalt! Trodde bara att jag skulle få njuta av solen som visade sig utan moln tidigare, innan färden inåt Kompaniet. Men icke…molnen är numer ett faktum och därav detta gnälliga inlägg.

Jaja, bara att bita ihop!

Annons

En tanke på “Ett smått negativt inlägg

  1. Becca skriver:

    Du är bäst! Glöm aldrig det sis, tänker på dig <3 älskar dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: