En stjärna förlorad och en ny stjärna föds!

I fredags åkte jag, mamma Lena och mormor Signe de dryga 20 tunga milen till Huskvarna för att ta avsked till vår kära Ulla. En vacker men mycket tung och känslosam ceremoni, med mycket musik och jag slogs av hur många och hur mycket hon hann beröra under sin levnadstid. Det var den soligaste dagen i juni hittills och det känns som att den vädermässigt blir svår att slå. Men det var nog Ulla som sken på oss.

På vägen ned blev jag dessutom varse att min kära kusin Pernilla och hennes Sebbe blivit förstagångsföräldrar till en underbar liten tjej, ännu utan namn, men åh så söt! Hon föddes som på beställning utav mig den 14 juni runt tio på kvällen och hennes föräldrar har nog svårt att slita sig kan man tänka. Som Marie-Louise skrev när jag lämnade beskedet vidare tycks det ju verkligen vara så – att när vi förlorar en stjärna så föds en ny. Flickebarnet kommer med allt bli något mycket speciellt och har redan en varm plats i mitt hjärta.

fina <3

Annons
Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: