Lockarna har lagt sig…

och samlats upp i en tofs på huvudet. Musik spelas på det nyinköpta dataljudet och det laddas inför sommarens första jobbpass. Tillbringar timmarna mellan 15- 22 på Hotell Clarion Collect Kompaniet i Nyköpings hamn med att laga mat, sköta kvällsbuffé och lära känna nya kollegor. Ska bli spännande, men känns också konstigt att göra nåt nytt [nygammalt] på ett nytt ställe.

Tre helger framöver, sen blir det Ikea för fulla muggar. Det man känner igen något mer. Hoppas inte alla gravida magar har tagit ledigt. Annars hoppas jag att jag får se innehavarna på min lediga tid. Den lediga tid som ska samsas med familj, goda vänner, grillkvällar, bad och värme [SOL!]

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: