Fröken tar sommarlov!

Igår klockan 15:54 sharp skickades den gudsförgätna hemtentan in till slut! Efter vad som har varit den värsta skrivprocessen i mitt universitetsliv, och den mest oklara kursen i mannaminne. Tack och lov har jag haft stöd av två underbart fina tjejer genom allt, som har lyssnat på såväl vardagsgnäll som tårdrypande chattar angående min moster. Vi fann varandra till slut, och jag hoppas på betydligt mer samarbete i framtiden.

Nu är det dock ledigt från allt vad akademiskt arbete innebär (får jag iallafall hoppas, så inte tentan kommer åter – underkänd!) och jag går på lördag på sommarjobb på hotell för några helger och sedan vecka 26 bär det av till kära ÖLAND! Där väntar ett rum på Flugsvampsgatan, en rund förhoppningsvis solvarm pool, två überhärliga små killar som spelar kula och busar samt en bror och en ingift syster som är snällare än snällast som låter lilla mig inkräkta en hel månad för att kunna tjäna stålar och träffa underbara kollegor på Ikea. De som är kvar det vill säga, för inte mindre än tolv (12!), om jag minns rätt i antal, har förökat sig och väntar knodd den närmsta tiden.

Så nu: ge mig sol, värme, ljumma sommarkvällar, solvarma klippor, rosé in på natten, iskalla mojitos, solblekt hår, saltvattenslitna toppar, bootcamp-energi och massa underbara sommarminnen – för nu ska fröken njuta av sommaren!

[när detta skrevs var det växlande gråmolnighet, men utan risk för nederbörd (?!), ca 15 grader – inte godkänt! ]

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Märkt ,

En tanke på “Fröken tar sommarlov!

  1. Sofia Samuelsson skriver:

    Du har så rätt min vän, hoppas du får din ryggsäck full av bara sköna härliga sommarminnen som kan värma dig i höst när mörkret kommer åter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: