Efter frukost kommer..

läsning!

Men idag skiner iallafall solen, lite. Blåser massa dock.. får kanske ta och hitta en plats i lä (det blir ju balkongen). Lägga fram mitt pick och pack och starta effektiviteten. Tankarna är bara ett virrvarr och jag vill helst bädda ned mig igen.

En stärkande frukost, sen på’t igen. Vad jag äter? Naturell yoghurt med hallon, blåbär, lime och päronbitar. Färsk mango i bitar. Kokt ägg. Kaffe och finn crisp för fibrerna. Apelsinjuice av den något lyxigare sorten. Ibland är man värd. Frukost ä verkligen godaste målet på dagen. Kan till och med längta till morgonen kvällen innan bara för att få ..frukost! Mums :)

Nähä! Hårt arbete väntar.. Yääk

Annons
Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: