Under en filt på balkongen

Har nu läst de senaste 4 timmarna och är därmed i behov av en välförtjänt paus. Kollat bloggar, läst mail och kollat FB. Bosatte mig för dagen på balkongen och sitter nu under en filt då värmen rentav försvann likt förhoppningarna om en lika varm och solig kvällspromenad som morgonens. Min lilla plugghörne-balkong består av två rymliga bambufåtöljer (en för fötter & en för bakdelen), fleecefilten, en kopp kaffe, en vattenflaska, en kopierad bok och en begagnatinköpt samt överstrykningspennor i diverse kulör.

Vem behöver sol för att inspireras studievis?

…JAG! (sol bland mycket annat, då..) OJOJOJ, vad jag längtar till den 8 juni!

Dagens frukost stärkte iallafall! Mums…

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: