Beskedet efter ventilationen..

Tog med mig ryggen ut på en  välbehövlig, svettig, kvav men relativt småsnabb promenad på morgonkvisten. Skönt att ventilera, gå av sig lite tankar och funderingar och äntligen komma igång igen efter veckor med smått besvärlig ryggsmärta. Temperaturen stod på  17 grader redan vid 8 men det mulnar på och de lovar kallfront och åska senare under dagen – kallare temperaturer. Ett litet bakslag i sommaren månne? Väl hemma och avblaskad med vatten från handfatet i badrummet kommer ett besked jag gärna skulle kunna klara mig utan..

Saken är det att jag har delar av min släkt som redan har varit med om på tok för mycket i sitt liv. De behöver inte mer. En ledsen mamma som håller sinnet uppe…för tapper för att släppa ut känslorna. Idag går all min styrka till kamperna – de många, som drabbar släkten söderöver. Älskar er!

Till en av de starkaste mest livskraftiga kvinnor jag känner

Annons
Märkt , ,

En tanke på “Beskedet efter ventilationen..

  1. Lena skriver:

    Jättefint Hanna. Du är så duktig att skriva tänkvärda och fina ord. Älskar dig dotter min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: