en omotiverad fröken

Mindes knappt när jag skrev sist, så jag var tvungen att kolla. Att det ekat tomt sen den 16 maj beror på att jag helt enkelt inte haft motivationen och viljan att skriva ens några rader. Har öppnat några inlägg, funderat, till och med fingrat på tangenterna – för att till slut bara stänga ned sidan och göra något annat. Något annat som ens inte är mycket.

Två sinnessjukt jobbiga veckor väntar innan jag får ta sommarlov (inklusive jobb) med gott samvete. På måndag nästa vecka väntar några dagars intensivt hemtenteskrivande , som jag aldrig gjort och inte vet hur jag ska förbereda mig på bästa sätt inför. Läsningen går långsamt och viljan att tillbringa dagarna med något mer inspirerande gör det ju inte riktigt lättare. Hade sett framför mig att jag skulle ha läst allt tills nu, samlat på mig centrala bitar i litteraturen och skrivit stödord så tentan skulle skrivas i ett nafs. Men icke!

Jämfört med förra veckan så har jag iallafall kommit en bit på väg. Några fler böcker är lästa och resten ska ordnas i solskenets glans. Så tar med en filt, lite förnödenheter och knatar upp till lillebrors uteplats där vidderna ligger utsträckta till skillnad från pinglornas balkong. Så fort diskmaskinen är färdig det vill säga. Och kaffet är urdrucket.

Lite SPF så länge då ;)

Annons
Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: